Digitalizacija ruralnog prostora

Potičemo približavanje tehnologije u ruralnim područjima Republike Hrvatske kako bi proizvođači smanjili operativne troškove i povećali vlastitu prodaju.

Želite unaprijediti svoje poslovanje, a ne znate odakle početi?

Za Vas smo pripremili tri ULTIMATIVINA modula znanja!

Financijski modul

Uskoro Vam nudimo računovodstvene usluge u Vašoj blizini jer otvaramo 5 novih ureda diljem RH. Posebnu pažnju posvećujemo tvrtkama iz sektora poljoprivrede i prehrane. Savjetodavne i računovodstvene usluge nikada Vam nisu bile bliže i praktičnije korištenjem pametnih telefona.

Marketinški modul

Ukoliko ste proizvođač hrane i pića nudimo Vam specijalizirane usluge digitalnog marketinga za promociju Vaših proizvoda. Nudimo Vam niz besplatnih usluga poput pisanja promotivnih tekstova i objavljivanja na našim promotivnim kanalima Ruralina, Projekt Krš i Rural Direct.

Početnički modul

Živite i radite na ruralnom prostoru? Ili još konkretnije – bavite se poljoprivrednom proizvodnjom ili agroturizmom? Ovaj je modul integralna poslovna podrška Vašem financijskom, promotivnom, inovacijskom i agronomskom razvoju.

SKROJEN NA TEMELJU BOGATOG ISKUSTVA

Financijski modul

Odabirom ovog modula dobit ćete sve osnovne računovodstvene usluge, kao i prilagođena izvješća koja Vam omogućuju bolju analizu Vaših prihoda i troškova te planiranja poslovanja.

ULTIMATIVIN financijski modul dostupan je tvrtkama koje žele ojačati svoje poslovanje. Ovaj modul pokriva godišnji financijski izvještaj i godišnju prijavu poreza na dohodak, upravljanje tromjesečnim izvješćima i neograničenu podršku e-poštom i telefonom. Ukoliko navedene usluge ne zadovoljavaju Vaše osnovne potrebe, kontaktirajte nas. Mi ćemo ih prilagoditi Vašim specifičnim financijskim zahtjevima.

S obzirom da je opcija povezivanja putem Interneta dostupna u svim područjima Hrvatske, bila ona manje ili više naseljena, mi koristimo sve njegove mogućnosti kako bismo pružili niz visoko digitaliziranih usluga na širem ruralnom području.

Uz pomoć pametnih telefona i spajanja putem mreže nudimo računovodstvene usluge svim poduzetnicima koji posluju na ruralnom području. Naše računovotkinje posebno prate sve zakone koji se odnose na sektore poljoprivrede i prehrane te usko surađuju s magistrima agronomije (i to iz područja stočarstva, biljne proizvodnje i agrobiznisa).

JER BRINEMO ZA VAŠU REPUTACIU

Marketinški modul

Tim za digitalni marketing posebno je orijentiran na promociju proizvođača. Putem precizno osmišljenih digitalnih promotivnih kanala uspješno promoviramo gospodarstva koja stvaraju dodanu vrijednost, bez obzira na njihov stupanj tehnološke i medijske pripremljenosti te dosadašnji uspjeh na internetu. Za promociju koristimo vlastite promotivne digitalne kanale: Ruralina, Projekt Krš i Rural Direct te partnerske poput Agrobiz.hr.

Uz pomoć ovog modula možete u vrlo kratkom roku višestruko povećati svoju internetsku prisutnost. Za Vas izrađujemo oglase (kombinacija slike i teksta) koji će se prikazivati Vašoj ciljanoj publici putem društvenih mreža. Pišemo intervjue te zanimljive i inspirativne priče o Vašem gospodarstvu. Kreiramo besplatne profesionalne objave povezane s proizvodnjom i prodajom prehrambenih proizvoda te poljoprivredom. Ukoliko pripadate nekom od tih sektora možete nam se obratiti. Vrlo rado ćemo Vam pomoći da Vaš proizvod postane popularan.

VRATIMO PONOS NA RURALNI PROSTOR

Početnički modul

Program edukacije namijenjen je osobama koje su početnici ili manje od pet godina djeluju na ruralnom prostoru RH. Temeljni ishod programa je osposobljavanje polaznika u razvijanju širokog spleta aktivnosti dostupnim njihovom poljoprivrednom gospodarstvu prema aktualnim mogućnostima unutar nacionalnog okvira.

Pritom se naglasak stavlja na stjecanje vještina potrebnih za uspješno provođenje projekata u sklopu Programa ruralnog razvoja, ali i upravljačke, marketinške i druge aktivnosti potrebne za samostalno vođenje modernog poljoprivrednog gospodarstva.

Zainteresiranima za aplikaciju na mjere u sklopu Programa ruralnog razvoja pružat ćemo najnovija saznanja o potrebnim uvjetima, mogućim ulaganjima te hodogramu prijave i provedbe projekata uz kratku obuku u korištenju alata i aplikacija (AGRONET, ARKOD, katastarski aparat i dr.).

Bilo da tek registrirate gospodarstvo ili planirate razvijati poslovanje, naš stručni tim edukatora pojasnit će Vam knjigovodstvene osnove s obzirom na oblik registracije. Ako Vam za ostvarenje planiranog ulaganja trebaju dodatni izvori financiranja, upoznat ćemo Vas s dostupnim programima kredita u sektoru ruralnog razvoja.

U cilju modernizacije ruralnih gospodarstva i njihovom ostvarivanju tržišne prednosti, polaznike ćemo savjetovati u domeni digitalnog marketinga i oglašavanja te korištenju društvenih mreža za prezentaciju i promoviranje Vaših proizvoda i usluga.

Polaznicima će se pružiti edukacija o koristima i postupku ulaska u sustave kvalitete, kako bi ostvarili dodatnu vrijednost poljoprivrednim proizvodima ili uslugama u ruralnom turizmu.

Kao dodatnu pogodnost, svim sudionicima nudimo niz promotivnih usluga kroz naše digitalne platforme specijalizirane za podršku razvoju poslovanja dionika u prehrambenom sektoru.

ZATRAŽITE SVOJ PAKET

Kontaktirajte nas

POGLEDAJTE NAŠE PROIZVODE

Svi proizvodi