Project Description

Datulla
WEB I MOBILNA APLIKACIJA

DATULLA

DATULLA je proizvod koji je nastao u okviru projekta “Razvoj e-health sustava za sigurnu i personaliziranu prehranu osoba s posebnim prehrambenim potrebama tijekom putovanja“.

Pomoću ove aplikacije, osobe s posebnim prehrambenim potrebama, poput npr. dijabetičara mogu na putovanju konzumirati sigurne i provjerene obroke. Aplikacijom im se omogućava da provjere, odaberu i rezerviraju obroke u niz restorana dobivajući detaljan uvid u nutritivnu sliku svake namirnice korištene pri spravljanju određenog jela.

Datulla uključuje izradu detaljnog profila korisnika, davanje preporuka o načinu i vrstama prehrane, selektiranje i preporuku destinacija te rezervaciju smještaja.

više o projektu IRI

“Hrana je bila izvrsna. Razgovarala sam s osobljem koje je reklo kako su dobili i upute za pripremu tako da taj aspekt ulijeva povjerenje. To mi je važno znati da nije u pitanju copy paste s interenta jelovnika koji su isti za sve. Pohvala autorima ideja. Nisam nikad koristila ovakvu aplikaciju. ”

Ivana Baković

“Hrana je bila u skladu sa mojim stanjem. To na putu predstavlja veliku stvar jer me obično brine da nešto ne konzumiram krivo i onda imam probleme na putu i lokaciji na kojoj nikoga ne znam. Faktor sigurnosti je super. Ručak je bio jednako kvalitetan kao i desert.”

Nikola Miljuš
POGLEDAJTE NAŠE OSTALE PROIZVODE >>>

Pokrenimo suradnju

PREDSTAVITE NAM SVOJE USLUGE ILI PROIZVODE

Ukoliko smatrate da bi Vaše vještine i iskustvo doprinijeli daljenjem razvoju proizvoda ULTIMATIVE, budite slobodni kontaktirati nas. Otvoreni smo za nove suradnje i drugačije poglede na budući razvoj. Veselimo se zajedničkoj suradnji!

POVEŽIMO SE