VAŠA PRIVATNOST NAM JE VAŽNA

Politika privatnosti ULTIMATIVE

Radi bolje zaštite privatnosti korisnika naše stranice i usluga, ovdje ćemo pojasniti kako se Vaše informacije prikupljaju i koriste od strane ULTIMATIVE. Ova se politika ne odnosi na prakse tvrtki koje nisu u vlasništvu ili ULTIMATIVE niti na pojedince koje ULTIMATIVA unajmi kao suradnike pri provođenju određenih aktivnosti.

PRIKUPLJANJE OSOBNIH PODATAKA

Prikupljanje podataka odnosi se na vrijeme kada koristite našu web-stranicu ili komunicirate s nama. ULTIMATIVA će (ako joj se dozvoli) prikupljati osobne podatke svih korisnika svoje web-stranice. Informacije koje bismo mogli prikupljati u većini slučajeva uključuju ime, prezime i adresu e-pošte. Ponekad ćemo Vas tražiti i podatke tvrtke u kojoj radite, URL Vaše web-stranice, Vaš telefonski broj i sve druge informacije koje bi nam mogle pomoći pri osmišljavanju idealnih rješenja za Vaše potrebe.

KOLAČIĆI

Koristimo kolačiće za poboljšanje iskustva posjetitelja, kako bismo saznali više o njihovoj upotrebi aplikacija i poboljšali kvalitetu naših usluga. Kada koristite našu web-stranicu, jedan ili više kolačića bit će poslan i pohranjen na Vaše računalo. Ovi se kolačići koriste za spremanje određenih postavki i identifikaciju Vas kod budućih posjeta. Ako je Vaš preglednik postavljen tako da ne prihvaća kolačiće ili ako odbijate kolačić, možda nećete moći pristupiti određenim značajkama ili uslugama naše web-stranice.

GDPR

Kolačiće koristimo za sljedeće pružatelje usluga

Google, Facebook, Mailchimp, Wordpress

Kako izbrisati kolačiće?

Ako uklonite kolačiće, odjavit ćete se s web-lokacija, a Vaše bi se spremljene postavke mogle izbrisati. Ovdje smo obradili najčešće web-tražilice. Ako koristite neke druge preglednike pregledajte njihove postavke privatnosti i podesite preference za kolačiće.

Chrome

CHROME

1. Otvorite Chrome pretraživač.
2. U gornjem desnom kutu kliknite “Više” pa “Postavke”.
3. Sada kliknite “Napredno”.
4. Pod “Privatnost i sigurnost” kliknite “Postavke sadržaja”.
5. Kliknite “Kolačići”.
6. Pod “Svi kolačići i podaci web-lokacije” kliknite “Ukloni sve”.
7. Potvrdite (kliknite “Izbriši sve”).

Safari

SAFARI

1. Otvorite Safari pretreživač.
2. Kliknite izbornik “Safari”.
3. Sada pritisnite “Postavke”.
4. Idite na “Privatnost”.
5. Kliknite na gumb “Ukloni sve podatke web-stranice”.
6. Kliknite “Ukloni sada” ako želite izbrisati kolačiće iz preglednika.
Explorer

EXPLORER

1. Otvorite Internet Explorer.
2. Kliknite link “Alati” (u gornjem desnom kutu sučelja).
3. Kliknite “Internet opcije”.
4. Kada se prikažu “Internetske mogućnosti”, provjerite da ste na kartici “Općenito”.
5. U odjeljku “Povijest pregledavanja” kliknite gumb “Izbriši”.
6. Pod “Brisanje povijesti pregledavanja” provjerite je li označen potvrdni okvir.
7. Označite ili odznačite potvrdne okvire po potrebi.
8. Kliknite gumb “Izbriši” da biste uklonili kolačiće iz programa Internet Explorer.
Mozilla

MOZILLA

1. Otvorite Mozilla Firefox pretraživač.
2. Kliknite gumb izbornik (ima tri vodoravne linije), nalazi se u gornjem desnom kutu sučelja.
3. Na prikazanom izborniku, kliknite na opcije.
4. Pod “mogućnosti”, kliknite da biste odabrali mogućnost privatnosti od vrha.
5. Kod prikazanog sučelja, ispod dijela “Povijest” kliknite vezu za uklanjanje pojedinačnih kolačića.
6. U okviru “Kolačići” koji se otvara kliknite gumb “Ukloni sve kolačiće od dna”.

Uporaba osobnih informacija koje prikupljamo

Vaše osobne informacije koristimo da bismo Vam omogućili pristup našim uslugama i da bismo unaprjeđivali našu web-stranicu, kako bismo Vam slali poruke te za ostale svrhe opisane u ovoj obavijesti. Informacije i podatke koje prikupljamo prilikom komuniciranja vezanog uz našu ponudu, čuvamo 60 dana po prekidu komunikacije. Nakon toga, ako niste korisnik naših usluga Vaše podatke brišemo iz našeg sistema. Primjeri korištenja Vaših podataka:

  • Poboljšanje iskustva korištenja web-stranice uz personalizaciju

  • Provođenje grupne analize učinka ULTIMATIVINIH promocija

  • Odgovaranje na komentare i pitanja

  • Pružanje korisničke podrške

  • Dostavljanje potrebnih informacija i drugih usluga, kao i sadržaja kojega zatražite

  • Dostavljanje računa, predračuna, ponuda i dodatnih informacija o našim uslugama (i/ili uslugama partnera)

  • Kontaktiranje direktno vezano uz naše usluge

Google ANALYTICS, Google Ads

KORIŠTENJE GOOGLE ADS I GOOGLE ANALYTICS

Ova web-stranica koristi uslugu Google Ads remarketinga za oglašavanje na web-stranicama trećih strana (uključujući Google) prethodnim posjetiocima naše stranice. To znači da postoji mogućnost da se oglašavamo prethodnim posjetiteljima koji nisu izvršili neku akciju na našoj stranici, na primjer, da nisu koristili kontakt formu za slanje upita/ponude.

Osim Google Adsa ova stranica koristi Google Analytics kako bi analizirala ponašanje posjetitelja stranice, ali i pratila uspješnost svojih kampanja.

Sigurnost osobnih podataka

ULTIMATIVA poduzima razumne sigurnosne mjere kako bi zaštitila Vaše osobne informacije i kako bi se spriječio njihov gubitak, zlouporaba, neovlašten pristup, otkrivanje, izmjena ili uništenje. Ipak bismo željeli istaknuti da, bez obzira na naše napore, ne postoji sigurnosna mjera koja je neprobojna.

Imate pravo povući pristanak za procesiranje Vaših osobnih informacija i informacija vezanih uz uporabu naše web-stranice. Pristanak možete povući u bilo kojem trenutku slanjem e-pošte na info@ultimativa.com da biste zatražili da Vaše osobne informacije budu obrisane.

Za isključivanje iz oglasa na Facebooku i Googleu koji ciljaju na Vaše interese, koristite Facebook ili Google postavke oglasa.

Izmjene ove politike privatnosti

ULTIMATIVA zadržava pravo povremene izmjene ove politike privatnosti. U slučaju da napravimo određene izmjene na ovoj politici privatnosti, promijenit ćemo datum zadnjeg ažuriranja koji je naveden iznad. Ako značajnije izmijenimo ove politike privatnosti, obavijestit ćemo Vas direktno. Savjetujemo Vas da konzultirate ovaj tekst kada god posjećujete našu web-stranicu kako biste bolje razumjeli na koji se način koriste Vaši osobni podaci.