O ULTIMATIVI

Potičemo poslovni uspjeh koristeći koncepte digitalne tehnologije.

Investicijsko-konzultantska grupa ULTIMATIVA vlasnik je četiriju tvrtki utemeljenih na znanju i inovacijama. Objedinjena znanja eksperata tvrtki članica – Ultima report d.o.o., MICRO projekt d.o.o., TEAL port d.o.o. i Mosaic Incubator d.o.o. koriste se u upravljanju projektima i tvrtkama u različitim sektorima.

Interdisciplinarnošću i opsegom usluga te dugogodišnjim iskustvom klijentima ULTIMATIVE zajamčena je podrška u svim razvojnim fazama njihovih projekata. Područje interesa ULTIMATIVE su upravljanje financijama, koncipiranje i provedba inovativnih projakata, pojačanje prisutnosti tvrtki na digitalnim platformama te profesionalna podrška u početnom oblikovanju i razvoju poslovnih ideja.

ISTIČEMO SE FLEKSIBILNOŠĆU I BRZINOM

Odgovornost

POSVEĆENI SMO SVAKOM DETALJU

Kvaliteta

IMAMO BESKONAČNO IDEJA

Kreativnost

ULTIMATIVA se sastoji od 4 tvrtke članice

Našim klijentima nudimo niz profesionalnih usluga koje su u cijelosti prilagođene specifičnim djelatnostima, a konkretizirane su kroz računovodstvo, savjetovanje i marketing. Putem koncepta ULT rural koristimo proaktivan pristup prema svim poduzetnicima na ruralnom prostoru. Naše su usluge potpuno digitalizirane i poduzetnici se mogu posvetiti svom primarnom poslu. U ovakvom ozračju i jedinstvenom kombinacijom investicijsko-konzultantskog modela djelovanja kreiramo pozitivne promjene u vlastitom okruženju.

MICRO projekt

MICRO projekt vjeruje u snagu tehnologije koja donosi stvarne financijske rezultate za Vaše poslovanje. Stručni tim konzultanata Vašem poslovanju može pružiti podršku u poslovnom i financijskom savjetovanju te brojnim ekonomskim i financijskim pitanjima, primjeni tehnologije u područjima agronomije te za Vas osmisliti inovativan proizvod.

Možemo Vam pružiti niz usluga poput: kreiranja, provedbe i evaluacije projekata sufinanciranih sredstvima EU-a, potom razvoja, zaštite i komercijalizacije inovacija, poslovnih planova i sl.

Naš tim za pripremu i provedbu projekata sastoji se od agronoma i ekonomista koji svoje ekspertize, iskustvo i ideje grade u međusobnoj sinergiji i stvaranju inovativnih rješenja na području ruralnog razvoja. Do sada smo za svoje klijente realizirali preko 200 projekata.

Saznajte više
Pošaljite upit
Ultima report

Ultima report d.o.o. specijalizirana je za pružanje računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga, a vodi se motom „Naš računovodstveni program kod Vas“. Digitalizacija i iskustvo računovotkinja koje se preko 20 godina suočavaju sa svim birokratskim i zakonovodstvenim izmjenama i zavrzlamama upravo su to što Vašoj tvrtki treba.

Ultima report ima besprijekornu reputaciju, bogato iskustvo i konciznu i jednostavnu metodu prenošenja znanja o ključnim računovodstvenim potezima koje trebate napraviti.

Nudi Vam usluge računovodstvenog izvještavanja, obračuna i analitike plaća, obrade poslovne dokumentacije, upravljanja Vašom dugotrajnom imovinom i još mnogo toga, uz kontinuiranu podršku u komunikaciji s nadležnim tijelima.

Saznajte više
Pošaljite upit
Teal Port

TEAL port d.o.o. je agrotehnološki startup koji za podršku poljoprivrednicima koristi elemente AI-a (umjetne inteligencije). Locirani smo u Splitu i dio smo Ultimativa grupe. Nudimo usluge digitalnog marketinga za proizvođače s ruralnog prostora. Osim toga razvijamo prvu društvenu mrežu koja povezuje kupce i proizvođače – Ruralina.

Ukoliko je Vaše poslovanje povezano s proizvodnjom hrane i agronomijom, budite slobodni kontaktirati nas i pridružite se 150 naših dosadašnjih klijenata. Za Vas ćemo besplatno kreirati objave za društvene mreže, promotivne tekstove koje ćemo objaviti na web-sajtovima Agrobiz, Rural-direct ili Projekt Krš, a uz minimalnu naknadu osmisliti ćemo kampanju za Facebook i Instagram ili pak Google koja će biti adresirana Vašim potencijalnim kupcima.

Saznajte više
Pošaljite upit
Mosaic Incubator

Mosaic Incubator d.o.o. prvi je specijalizirani poslovni inkubator za početnike i kreatore vrijednosti s ruralnih područja. Osnovni nam je cilj da ruralna, poljoprivredna, agroturistička i mala prehrambena gospodarstva potaknemo da naprave ključnu razliku i opstanu na tržištu. Upravo je zato Mosaic Incubator specijaliziran za područja razvoja bioekonomije, prehrane, inovacija i druge prioritetne teme sukladno nacionalnim strategijama i politikama EU-a.

Ukoliko je Vaša tvrtka ili gospodarstvo mlađe od 5 g. ili razmišljate o pokretanju vlastitog biznisa, a živite ili radite na ruralnom prostoru, možemo Vam pružiti usluge:

  • savjetovanja u ranoj fazi razvoja poduzetničkih projekta
  • osmišljavanje i provedba inkubacijskih programa za poduzetnike i
  • savjetodavne usluge koje se odnose na primjenu tehnologija u poslovanju.
Saznajte više
Pošaljite upit
0+
stručnjaka
0
projekata
0k
eura
0+
zadovoljnih klijenata

Temeljne vrijednosti ULTIMATIVE

Kontaktirajte nas