ŠTO RADIMO?

Potičemo poslovni uspjeh uz pomoć digitalne tehnologije.

Investicijsko-konzultantska grupa ULTIMATIVA vlasnik je četiriju tvrtki. Objedinjena znanja eksperata tvrtki članica – Ultima report d.o.o., MICRO projekt d.o.o., TEAL port d.o.o. i Mosaic Incubator d.o.o. koriste se u upravljanju projektima i tvrtkama u različitim sektorima.

Interdisciplinarnošću, širokim opsegom usluga te dugogodišnjim iskustvom klijentima ULTIMATIVE zajamčena je podrška u svim razvojnim fazama njihovih projekata. Područje interesa ULTIMATIVE su upravljanje financijama, koncipiranje i provedba inovativnih projakata, pojačanje prisutnosti tvrtki na digitalnim platformama te profesionalna podrška u oblikovanju i razvoju poslovnih ideja.

BRZI SMO I FLEKSIBILNI

Odgovornost

POSVEĆENI SMO DETALJIMA

Kvaliteta

IMAMO BESKONAČNO MNOGO IDEJA

Kreativnost

ULTIMATIVA se sastoji od 4 tvrtke članice

Našim klijentima nudimo niz profesionalnih usluga prilagođene specifičnim djelatnostima, a konkretizirane su kroz računovodstvo, savjetovanje i marketing. Putem koncepta ULT rural koristimo proaktivan pristup prema svim poduzetnicima na ruralnom prostoru. Naše su usluge potpuno digitalizirane i zato se poduzetnici bez brige mogu posvetiti svom primarnom poslu. Jedinstvenom kombinacijom investicijsko-konzultantskog modela djelovanja stvaramo pozitivne promjene u svom okruženju.

MICRO projekt

MICRO projekt vjeruje u snagu tehnologije koja donosi stvarne financijske rezultate za Vaše poslovanje. Stručni tim konzultanata Vašem poslovanju može pružiti podršku u poslovnom i financijskom savjetovanju te brojnim ekonomskim i financijskim pitanjima, primjeni tehnologije u područjima agronomije te osmisliti inovativan proizvod.

Pružamo niz usluga poput kreiranja, provedbe i evaluacije projekata sufinanciranih sredstvima EU-a, potom razvoja, zaštite i komercijalizacije inovacija, poslovnih planova i sl.

Naš tim za pripremu i provedbu projekata sastoji se od agronoma i ekonomista koji svoju stručnost, iskustvo i ideje grade u međusobnoj sinergiji i stvaranju inovativnih rješenja na području ruralnog razvoja. Do sada smo za svoje klijente realizirali preko 200 projekata.

Saznajte više
Pošaljite upit
Ultima report

Ultima report d.o.o. specijalizirana je za pružanje računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga, a vodi se motom „Naš računovodstveni program kod Vas“. Digitalizacija i iskustvo računovotkinja koje se preko 20 godina suočavaju sa svim birokratskim i zakonovodstvenim izmjenama i zavrzlamama upravo su ono što treba Vašoj tvrtki.

Ultima report ima besprijekornu reputaciju, bogato iskustvo i konciznu i jednostavnu metodu prenošenja znanja o ključnim računovodstvenim potezima za uspješno poslovanje.

Ultima report nudi usluge računovodstvenog izvještavanja, obračuna i analitike plaća, obrade poslovne dokumentacije, upravljanja Vašom dugotrajnom imovinom, kontinuiranu podršku u komunikaciji s nadležnim tijelima i još mnogo toga.

Saznajte više
Pošaljite upit
Teal Port

TEAL port d.o.o. je agrotehnološki startup koji za podršku poljoprivrednicima koristi elemente AI-a (umjetne inteligencije). Nalazimo se u Splitu i dio smo Ultimativa grupe. Nudimo usluge digitalnog marketinga za proizvođače s ruralnog prostora. Jedan od naših projekata je  razvijanje Ruraline – prve društvene mreže koja povezuje kupce i proizvođače.

Ako je Vaše poslovanje povezano s proizvodnjom hrane i agronomijom, kontaktirajte nas i pridružite se 150 naših dosadašnjih klijenata. Za Vas ćemo besplatno kreirati objave za društvene mreže, pisati promotivne tekstove koje ćemo objaviti na portalima Agrobiz ili Projekt Krš, a uz minimalnu naknadu osmislit ćemo kampanju za Facebook i Instagram ili pak Google za Vaše potencijalne kupce.

Saznajte više
Pošaljite upit
Mosaic Incubator

Mosaic Incubator d.o.o. prvi je specijalizirani poslovni inkubator za poduzetnike početnike i kreatore vrijednosti s ruralnih područja. Osnovni nam je cilj da ruralna, poljoprivredna, agroturistička i mala prehrambena gospodarstva potaknemo da naprave ključnu razliku i opstanu na tržištu. Zato je Mosaic Incubator specijaliziran za područja razvoja bioekonomije, prehrane, inovacija i druge prioritetne teme sukladno nacionalnim strategijama i politikama EU-a.

Ako je Vaša tvrtka ili gospodarstvo mlađe od 5 g. ili razmišljate o pokretanju vlastitog biznisa, a živite ili radite na ruralnom prostoru, možemo Vam pružiti usluge:

  • savjetovanja u ranoj fazi razvoja poduzetničkih projekta
  • osmišljavanje i provedba inkubacijskih programa za poduzetnike i
  • savjetodavne usluge koje se odnose na primjenu tehnologija u poslovanju.
Saznajte više
Pošaljite upit
0+
stručnjaka
0
projekata
0k
eura
0+
zadovoljnih klijenata

Temeljne vrijednosti ULTIMATIVE

Kontaktirajte nas