MICRO projekt d.o.o.

MICRO projekt d.o.o. posjeduje 20 godina iskustva u kreiranju pozitivnih promjena. Odlikuje ga jedinstven portfelj uspješno pripremljenih i realiziranih projekata za poduzetnike, jedinice lokalne i regionalne samouprave i subjekte u njihovu vlasništvu. Osim toga, MICRO projekt sudjeluje u realizaciji projekata za udruge, znanstvene i obrazovne ustanove te nacionalne i međunarodne institucije.

Projekti u tijeku

MICRO projekt d.o.o. sa zadovoljstvom predstavlja nove projekte: 1. “Informatizacijom do unaprjeđenja procesa i konkurentnosti usluge” i 2. “Inovacije u svrhu komercijelizacije sustava “datulla””. Projekte je sufinancirala Europska unija iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Svi projekti
Završeni projekti

Naše usluge

Bez obzira na složenost pitanja u poslovanju svojih klijenata, zaposlenici MICRO projekta bogatim znanjem i dugogodišnjim iskustvom uvelike doprinose definiranju njihovih velikih poslovnih odluka. Kao i ostali timovi ULTIMATIVE, spremni su za pružanje savjetodavne podrške u svakom trenutku.

  • Provedba projekata sufinanciranih EU fondovima

  • Evaluacija projekata sufinanciranih EU fondovima

  • Razvoj i implementacija poslovnih modela i koncepata

  • Razvoj, zaštita i komercijalizacija inovacija

  • Podrška pri strateškom i operativnom planiranju

  • Izrada razvojnih strategija, poslovnih planova itd.

  • Koncipiranje i razvoj projekata i projektnih ideja

  • Podrška pri prijavi za EU fondove

  • Izrada studija izvedivosti, analiza troškova i koristi itd.

Što klijenti misle o nama

Zahvaljujući bogatom međunarodnom iskustvu interdisciplinarni timovi MICRO projekta d.o.o. svojim klijentima pružaju opsežnu savjetodavnu podršku.

U svom pristupu MICRO projekt d.o.o. je orijentiran transferu znanja, najboljih praksi i valorizaciji resursa i kapaciteta kojima njegovi klijenti raspolažu. Fokusiran je na razvoj, inovacije i pozitivne promjene unutar svoje organizacije i kroz suradnju s klijentima. Aktivno i kontinuirano doprinosi kvaliteti života područja u kojima djeluje.

Prioritet nam je povratak ponosa na ruralni prostor i prezentacija fantastičnih proizvoda i usluga.

KONTAKTIRAJTE NAS

Novosti

Pratite novosti i budite u tijeku s najnovijim nabavama povezanima s projektima koje provodimo za sve članice ULTIMATIVE, o otvorenim radnim mjestima te o našim najnovijim proizvodima.

Postupak nabave eksterne usluge istraživanja

12 veljače, 2019|

EVIDENCIJSKI BROJ: 3-2018-1-3 Postupak nabave eksterne usluge istraživanja Predmet nabave su Eksterne usluge istraživanja. Kao inicijalni korak u procesu programiranja sustava i njegovog razvoja bit će potrebno uspostaviti razvojnu okolinu. Uspostava sustava sigurnosti podrazumijeva razvoj modela za sigurnu pohranu podataka te razvoj sigurnih protokola protiv neovlaštenih pristupa. S obzirom na to da će korisnici tijekom uporabe rješenja unositi osobne podatke od

Pogledajte ostale objave

TRANSPARENTNOST POSLOVANJA

Nabave

USPJEŠNI PROJEKTI

IRI projekt

MICRO projekt d.o.o. – članica ULTIMATIVE

Ruđera Boškovića 15, 21000 Split – HR
+385 (0)21 555 406
info@ultimativa.com
LinkedIn

O NAMA

Temeljni kapital: 1.024.000,00 kn (uplaćen u cijelosti), upisan kod Trgovačkog suda u Splitu
MBS: 060184874 |OIB: 64936148193
Članovi Uprave: Antonela Alvir, Mladen Šimunac