NAZIV PROJEKTA

Inovacije u svrhu komercijalizacije sustava “datulla“

KK.03.2.2.06.0046

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost MICRO projekta d.o.o.

datulla

CILJ PROJEKTA

Ovim se projektom želi provesti inovacija interne organizacije, metoda, tehnika i procesa tvrtke MICRO projekt d.o.o. koji čine neophodne podloge za globalnu komercijalizaciju sustava “datulla”.

Inovativna organizacija i procesi predstavljat će poticajno radno okruženje za djelatnike Korisnika i stvorit će se referentno mjesto za inovativne e-health sustave i personaliziran pristup prehrani. Projektom će se ojačati konkurentnost i kapaciteti Korisnika potrebni za tržišni plasman “datulle“ koja predstavlja globalno inovativan e-health sustav za podršku osobama s posebnim prehrambenim potrebama.

OPIS PROJEKTA

Marketing

Projektom će se ojačati kapaciteti Korisnika potrebni za uvođenje inovativnog proizvoda “datulla” koji je nastao kao rezultat provedenog EU podržanog IRI projekta. Projektnim aktivnostima se namjerava pristupiti ulaganjima u inovaciju organizacije i procesa Korisnika potrebnih za pokretanje produkcije i komercijalizacije “datulle”.

Kako je razvoj “datulle” ukazao na potencijal njene primjene u odnosu liječnik – pacijent tijekom procesa dijagnostike i liječenja uočene su mogućnosti upotrebe ovog inovativnog sustava u PTPP-u Zdravstvene usluge i nove metode preventivne medicine i dijagnostike u okviru TPP-a Zdravlje i kvaliteta života. Svojim obilježjima “datulla“ omogućava liječnicima davanje preporuka za prehranu bolesnika u situacijama kao što su primjerice post-operativno liječenje u kojima hrana predstavlja čimbenik važan za izlječenje, ali ujedno i pojavnost zdravstvenih rizika ako se ne konzumira na ispravan način. Komunikacija, evidencija, izvještavanje i druge funkcionalnosti “datulle” mogu olakšati liječnicima davanje preporuka i praćenje bolesnika. Kao nova usluga “datulla” ima potencijal komercijalizacije kao usluga e-zdravstva i/ili m-zdravstva koji su upravo istaknuti kao nacionalni prioriteti u tom sektoru.

PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Kontaktirajte nas

Na Vaš e-mail odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku. Putem telefona dostupni smo svaki radni dan od 8 do 16 h.

  • +385 (0)21 555 400

  • euprojekti@ultimativa.com

  • Danijela Pupić, voditeljica ureda