NAZIV PROJEKTA

Informatizacijom do unaprjeđenja procesa i konkurentnosti usluge

KK.03.2.1.19.0944

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost MICRO projekta d.o.o.

CILJ PROJEKTA

Razvoj i implementacija cjelovitog informacijsko-komunikacijskog (IKT) sustava za unaprjeđenje procesa podrške klijentima i povezanih procesa marketinga, prodaje, strateškog planiranja i upravljanja ljudskim resursima kod poduzeća MICRO projekt d.o.o. kako bi se kreirali preduvjeti za dugoročno unaprjeđenje učinkovitosti poslovanja, konkurentnosti i položaja na tržištu.

OPIS PROJEKTA

Kroz projekt će se pristupiti razvoju specijaliziranog softverskog rješenja i nabavi prateće opreme za rad djelatnika Korisnika. Na ovaj način Korisnik će znatno unaprijediti postojeći proces podrške klijentima budući da će on zahvaljujući softverskoj podršci i naprednoj informatičkoj opremi u cijelosti biti digitaliziran. Implementacijom ovog projekta Korisnik će moći pristupiti svojim klijentima sustavno i planski uz kontinuiranu evidenciju njihovih upita, problema, predloženih rješenja i sl. Ovi inputi će predstavljati i podloge za unaprjeđenje usluge, ali i dugoročnih odnosa s klijentima.

Korisnik će, zahvaljujući ovom sustavu, moći planirati i dinamiku vlastitih aktivnosti prema klijentu odnosno kada ga je potrebno kontaktirati, na koju temu, koju osobu kontaktirati i slično. Sve navedeno bit će integrirano u softversko rješenje koje će biti razvijeno prema preferencijama i potrebama Korisnika. Rješenjem će se znatno unaprijediti procesi i procedure po kojima Korisnik posluje skraćujući korake, sugerirajući djelatnicima postupanja u određenim situacijama, arhivirajući povijest komunikacije i odnosa te integrirajući prateće dokumente relevantne za korisničku podršku. Korisnik će formirati svojevrsni “call centar” zadužen za pružanje kontinuirane podrške klijentima. Osim procesa korisničke podrške ovim projektom će se unaprijediti i procesi marketinga, prodaje, planiranja i upravljanja ljudskim resursima.

Kontaktirajte nas

Na Vaš e-mail odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku. Putem telefona dostupni smo svaki radni dan od 8 do 16 h.

  • +385 (0)21 555 400

  • euprojekti@ultimativa.com

  • Danijela Pupić, voditeljica ureda